Zo gewoon als het lijkt, zo bijzonder kan het soms zijn

Geplaatst op 1 sep 2014

Voor Prisma, een organisatie die zorg verleend aan mensen met een beperking, werken wij aan diverse renovatieplannen op landpark Assisië in Biezenmortel.
Onderstaand artikel, wat door cliënten van Prisma geplaatst is op op het intranet van Prisma willen we u niet onthouden.

“Hoe fijn is het als ik na ’t werk, met m’n voeten omhoog op de bank kan liggen.
Dat ik ’n zacht bankstel onder m’n billen heb, in een gezellige huiskamer, waar ik m’n eigen ding kan doen en toch samen met anderen. Elkaar zien, horen, verbonden zijn en toch ieder z’n eigen plan mogen trekken.
Heerlijk om een spelletje te spelen aan tafel, een knutselwerk te kunnen maken of ontspannen voor de TV hangen.
Zelfs de luxe van een tablet waarop ik ’n spelletje kan spelen. Een mooi eigen appartement, dat ik naar m’n eigen zin heb kunnen inrichten.
We hebben een hele mooie grote tuin, waarin we al lekker een balletje hebben kunnen trappen. Daarbij hebben we het geluk van het mooie weer, zodat we al in het zwembad hebben kunnen plonsen. Zelfs de BBQ kon al worden gevuld en geleegd.
Een eigen keuken, zodat we niet langer afhankelijk zijn van buren om bijvoorbeeld een eitje te bakken. Stuiterballen in een ruimte waarbij ik deel uit kan maken van gezamenlijkheid, voorbereidingen voor koffie/ maaltijden kan ervaren. Een gedekte tafel waaraan ik samen met anderen kan eten, dan smaakt het eten toch een stuk lekkerder.
Het WK voetballen samen beleven, met z’n allen juichen op de bank compleet met party snacks.
Groetjes Cliënten Hindeloop 2-4″