MARKT 38 architectuur is een architectenbureau waar service en vakmanschap tot de kernwaarden behoren.

Sinds de oprichting in 2004 is gewerkt aan een grote diversiteit van projecten, van ontwerp tot oplevering. Een selectie van deze projecten vindt u op onze projectenpagina. Ook werken we aan haalbaarheidsplannen en stedenbouwkundige studies voor kleinschalige gebiedsinvullingen. Door jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, bouwkunde en bouwmanagement kunnen wij op (vrijwel) elke vraag een antwoord geven. Voor specifieke kennis werken we samen met een vast team van deskundigen o.a. op het gebied van calculaties, constructies en installaties. Op deze wijze zijn we flexibel en kunnen we altijd snel en adequaat reageren.

Uw vraag staat centraal en in elke vraag zien wij een uitdaging. We zijn een dienstverlenend bureau waarbij korte lijnen en vaste aanspreekpunten voor ons vanzelfsprekend  zijn. Ontzorgen is één van onze missies.

We werken volledig geautomatiseerd met de nieuwste hard- en software voor tekenwerk en projectorganisatie. Ook 3D en de  BIM werkmethode behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor werken we met het teken/ modellering pakket ADOMI-ASD.

Creativiteit, dienstverlening, snelheid, accuratesse en vakmanschap zijn onze sleutelwoorden.

kantoor 03 zw