Energie besparen? Kom naar de Informatiemarkt Slim Verbouwen

Geplaatst op 27 okt 2015
129_1315_verbouwen_29783311

 

Een woning die net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Dat klinkt futuristisch. Toch is die toekomst dichterbij dan u denkt. Een energie neutrale woning is goed geïsoleerd,  comfortabel, zorgt voor lagere energielasten én is goed voor het milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan op zaterdag 7 november tussen 11.00 en 15.00 uur naar de informatiemarkt Slim Verbouwen in het Adviescentrum van Rabobank Amerstreek aan de Bistributieweg 15 in Oosterhout (bij de bromtol). MARKT 38 architectuur is hier samen met Wiercx installatieadviesburo aanwezig. U vindt er alle informatie rondom duurzaam wonen onder één dak.

Ontdek de mogelijkheden

Uw eigen energie opwekken met behulp van zonnepanelen. Energiezuinige CV ketels en warmtepompen zorgen voor een milieuvriendelijke verwarming. Isolatie en slimme  toepassingen zorgen ervoor dat uw woning energiezuinig wordt. Zomaar een aantal voorbeelden. Er kan veel. Misschien wel meer dan u denkt. Maar waar begint u? Hoe betaalt u een eventuele verbouwing? En wat komt er allemaal bij kijken?

MARKT 38 architectuur en Wiercx installatieadvies

Duurzaam bouwen is meer dan energie besparen. Naast isolatie van uw woning en de toepassing van energiebesparende installaties kijken wij verder. Multifunctioneel gebruik van uw woning (wat nu kantoor is kan in de toekomst mogelijk de slaapkamer op de begane grond worden) en de toepassing van duurzame materialen zijn eveneens aspecten die van belang zijn.

Samen met Wiercx installatieadviesburo kunnen wij u uitgebreid adviseren, zowel op het gebied van duurzame installaties als de keuze voor bouwkundige, functionele en esthetisch duurzame oplossingen.

Gratis en geheel vrijblijvend

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning? Of heeft u al concrete plannen, maar wilt u deze graag nog eens tegen het licht houden bij een expert? Kom dan naar de informatiemarkt Slim Verbouwen. De bijeenkomst is gratis en geheel vrijblijvend te bezoeken.