MARKT 38 architectuur

is een ‘laagdrempelig’ architectenbureau. Wij kunnen voor u een tekening voor een dakkapel verzorgen maar ook het complete ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van uw woning.

We vinden het belangrijk in overleg plannen te maken. Uw wensen en mogelijkheden staan hierbij voorop. Deze bespreken we in een eerste vrijblijvend overleg. Al in een vroeg stadium vertalen we uw wensen in een eerste schets die we toetsen op financiële haalbaarheid. Afhankelijk van de afspraken verzorgen wij de omgevingsvergunning of werken wij een plan tot in detail uit.
Vooraf maken we een gefaseerd stappenplan. We volgen hierbij de taakbeschrijving uit de Consumentenregeling.  Per fase geven we aan wat u van ons mag verwachten. Professionaliteit en een concurrerende aanbieding gaan bij ons samen. Voorop staat dat wij u ontzorgen.

De verschillende fasen in de taakbeschrijving:
Ontwerp (lees meer)
Bouwvoorbereiding (lees meer)
Prijs- en contractvorming (lees meer)
Uitvoeringstekeningen (lees meer)
Directievoering (lees meer)
Nazorg (lees meer)

interieurschets woning Den Hout

 

 

Uitgekiend ontwerp

De ervaring leert, dat uw woning (of uw bouwkavel)  meer mogelijkheden biedt dan u vooraf ziet. Door onze professionaliteit (als geregistreerd architect) kijken we verder dan uw vraag. We bieden altijd meerdere oplossingen voor de gestelde vraag. De uiteindelijke keuze ligt bij u. We zoeken hierbij altijd naar duurzame oplossingen.

Individuele bouw

MARKT 38 heeft ervaring met verbouwingen en complete nieuwbouwprojecten. Voor elk project geldt voor ons dat de vraag van de opdrachtgever centraal staat. In elk project zien wij een nieuwe uitdaging.

woning Den Hout

woning Den Hout

Collectief bouwen (collectief particulier opdrachtgeverschap)

Het kan interessant zijn om met een grotere groep mensen gezamenlijk een combinatie van woningen te ontwikkelen en te bouwen. Voordeel is dat je je persoonlijke wensen voor een groot deel kunt realiseren. We begeleiden u of de groep opdrachtgevers hierbij.
MARKT 38 heeft op dit gebied ervaring met projectmatige woningbouw (starterswoningen Raamsdonksveer) en met individueel particulier opdrachtgeverschap, (project ‘Om de Haenen’  in Teteringen). Graag informeren wij u hier vrijblijvend over.

CPO project 'Om de Haenen'

CPO project ‘Om de Haenen’